Webbreezer Solutions

Kennisbank

Ik kan niet meer aanmelden op cPanel. Wat nu?

Vergewis uzelf ervan dat u de juiste gebruikersnaam en het juiste paswoord gebruikt. Paswoorden zijn, zoals u wellicht weet, hoofdlettergevoelig. Kijk ook na of u bij het kopiëren en plakken geen voor- of achterliggende spaties hebt meegekopieerd en dus ook geplakt.

Een andere oorzaak is dat u op onze blacklist terecht bent gekomen. Een blacklijst is een 'zwarte' lijst van ip-nummers van waarop te veel foutieve aanmeldingspogingen zijn gebeurd. Om veiligheidsredenen laat Webbreezer Solutions slechts een beperkt aantal foutieve aanmeldingspogingen toe.

Indien u vermoedt dat u onterecht op deze 'zwarte lijst' bent terecht gekomen, dient ons te contacteren via mijn.webbreezersolutions.be en een ondersteuningsaanvraag in te dienen.