Webbreezer Solutions

Kennisbank

Hoe zet ik in cPanel een domeindoosturing (domainforward) zonder hosting bij Webbreezer Solutions op?

Je kan er op een eenvoudige manier voor zorgen dat je domeinnaam verwijst naar de url van jouw keuze.

1. Meld je aan op je cPanel via bijv. http://cpanel.uwdomein.be.
  2. In het vak Domeinen kies je voor Omleiding.
  3. Vul in het veld Omleiden naar de url in waar je domeinnaam moet naar verwijzen. (Bijv. http://www.mijnanderdomein.be/mijnpagina.html)
  4. Klik op Toevoegen.